Lions er 100 år

1496313897579

FEIRER: Lions feirer 100 år og Tore Rasmussen i Lions Svelvik er med på innsamlingsaksjon fra sykkelsete og Svelvik Sykleklubb stiller opp og skal lage sykkelløype for unge rekrutter. – Det er gratis, så her er det bare å ta med de unge og sykkel og hjelm, så fikser vi resten sier Bjørn Slinger i Svelvik Sykleklubb. Foto Kent Stian Håkonsen

Av Pressemelding Lions Svelvik

Mandag den 12. juni markerer Lions Svelvik at foreningen er 100 år, og det blir fra sykkelsete, og de feirer seg selv ved å donere en gave til trivselstiltak for barn rammet av kreft.

-Vi trenger masse barn og ungdom til ettermiddagen mandag 12. juni, sier Tore Rasmussen på vegne av LIONS 100 års markering her i Svelvik.

En sykkeldag

-Da arrangerer vi sammen med Svelvik Sykleklubb, sykkeldag i området mellom barne-, ungdomsskolen og samfunnshuset.

Se og egen annonse i Svelviksposten for programmet.

Sykling er en fin hobby og en god hverdagsaktivitet som vi ønsker at mange, mange kan ha glede av. Barn og ungdom er vår fremtid og vi i LIONS vil gjerne bidra til sykkelglede sammen med Svelvik Sykleklubb. Det vil derfor satt opp en nybegynnerløype hvor det blir gitt sykkelveiledning for nettopp nybegynnere, og de mer rutinerte kan og prøve seg. Sunn premie til alle som fullfører sin utfordring.

100 år med Lions

LIONS ble stiftet 7. juni i 1917 og holdt allerede 12. juni samme år sitt første medlems samling. Dette vil vi markere og feire her i Svelvik 12. juni fra kl. 16:30 til 18:00.

-LIONS har i mange, mange sammenhenger, fortsetter Rasmussen, vist at vi satser på de unge. Her i Svelvik kommer dette daglig til glede for barna på barneskolene, hvor lærerne benytter seg av det holdningsskapende programmet «MITT VALG» i undervisningen. Her får lærerne et hjelpemiddel der de gjennom lek og rollespill fokuserer på hvordan barna oppfatter seg selv i samspill med andre. De lærer å sette ord på følelsene sine, og hvordan gode valg kan gjøres for ha det godt med seg selv og i samspill med andre.

Geilo til Lindesnes

Sykkel og å sykle har LIONS distriktsleder Jonny Steindal tatt som tema for å markere LIONS 100-års jubileum.

Steindal skal sykle gjennom vårt Lions distrikt, fra Geilo til Lindesnes og vil med dette markere våre 100 år og bidra til å samle inn en halv million kroner til Barnekreftforeningen for trivselstiltak.

Vår del av sykkelruten gjennom Svelvik kommune er 20.000 meter lang, og vårt mål for aksjonen er å samle inn 1 kr for hver av disse meterne. Ditt bidrag hjelper og vi har satt opp egen Vipps konto, 89713, til formålet.

På aksjonsdagen vil vi belønne deg som bidrar med 100 kroner eller mer med nystekt vaffel og en kopp kaffe/te. Er vi 200 som bidrar, så Vipps er vi i mål. Følg oss på Facebook.

Trivselstiltak

Barn og deres familier går gjennom tøffe tak i hverdagen når kreft rammer … om vi kan stimulere til litt trivsel for disse barna i deres hverdag vil det være verdt hver eneste krone vi samler inn.

Hver innsamlede krone går til sitt formål når LIONS samler inn penger. All drift av klubbene betales av medlemmene selv, så ditt bidrag går rett til formålet.

Våre venner fra Svelvik Musikkorps vil starte på vår aksjonsdag, hvor de vil spille for oss kl. 17:00, før de marsjerer ned til Batteriøya, hvor sangens- og musikkens-dag arrangeres rett etter LIONS arrangementet.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s